A Blackwidow V3 Mini Hyperspeed a Razer első 65 %-os billentyűzete, amely aprócska mérete ellenére is mindent tud, amire egy játékosnak szüksége lehet. 

Akik otthonosan mozognak a gamer perifériák világában, azok jól tudják, hogy egyre többször bukkannak fel olyan billentyűzetek a piacon, amelyek a megszokott méretnél körülbelül 40%-kal kisebbek. Az apró méret egyik előnye, hogy a billentyűzet kevesebb helyet foglal el az asztalon, így bőven marad mozgástere az egérnek és az egyéb helyfoglaló mütyüröknek.

A Razer a megszokott 40 százalék helyett ezúttal valamivel kevesebbet faragott le a megszokott méretből, így született meg a Blackwidow V3 Mini Hyperspeed névre keresztelt 65%-os mechanikus billentyűzet, amelyről egy ütős promó videóban rántották le a leplet a készítők.

A 189,99 euróba kerülő periféria Bluetoothon, USB-C kábelen és Razer Hyperspeed Wireless-en keresztül képes csatlakozni. Utóbbinak hála egyetlen vevőegységgel több eszközt is csatlakoztathatunk a billentyűzethez, igaz a támogatott eszközök egyelőre csak az Orochi V2, DeathAdder V2 Pro, a Naga Pro egerekre korlátozódnak.

Szerencsére a kompakt billentyűzetnek tervezett apróság a Razer elismert kapcsolótechnikáit is megkapta: a megszokott “kattogós” hangélményt nyújtó zöld és lineáris sárga kapcsolók közül választhatunk, utóbbiakat újonnan továbbfejlesztett hangcsillapítókkal is felszerelték, hogy csökkentség a hanghatást. Ami pedig az üzemidőt illeti: az akkumulátor elvileg 200 órán át is bírja szuflával, de ez értelemszerűen attól is függ, milyen intenzitással használjuk az RGB-háttérvilágítás fényerejét.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!