Üres volt a 7 000 dolláros Sony Alpha 1 kamera doboza

Egy fotózással foglalkozó páros az Amazonról rendelt Sony Alpha 1 kamerát, ám a pénzükért cserébe csak egy üres dobozt kaptak. 

A kolorádói Alamosa városában élő és tevékenykedő páros nemrég egy Sony Alpha 1 kamerát rendelt az Amazonról, mivel úgy voltak vele, az üzletnek jót tesz, ha egy újabb profi cuccal gazdagodik. A 7 000 dollárjukért (kétmillió forint) azonban nem a japán gyártó csúcstermékét kapták, hanem csak egy üres dobozt. A pórul járt Bill és Kelly Chiles a The Denver Channelnek adott interjúban azt mondták, azért rendelték meg az új gépet, mert úgy gondolták, a nagy felbontás és a magas képkockasebesség jól fog jönni munka közben. Hozzátették, szeretik az extra fps-t, és az 50 megapixeles eszköz segít nekik az élvonalban maradni. Az interjúban egyébként nem hangzik el a termék konkrét típusa, de a specifikáció megemlítése egyezik a Sony zászlóshajójáéval.


A globális mikrochip hiány miatt egyébként két hónapot vártak arra, hogy megkapják az Alphát, éppen ezért nagyon csalódottak voltak, amikor a csomag érkezésekor abban csak két üres fényképezőgépes dobozt találtak. A pórul járt páros azt is elmondta, hogy hallottak már ilyen esetről akkor, amikor valaki harmadik féltől származó rendelést kapott kézhez, de nem gondolták volna, hogy az Amazonon is előfordulhat ilyesmi. Az pedig már csak hab a tortán, hogy reklamációjukkal simán lepattantak az Amazonról. Ott ugyanis azt mondták nekik, hogy a kézbesítés teljesen rendben volt, és nem tudnak értük többet tenni, mint azt, hogy bontják a vonalat. Miután a The Denver Channel saját nyomozásba kezdett, a károsultak egyenesen Jeff Bezos-nak, az Amazon alapítójának írtak. Itt már szerencsével jártak, ugyanis a válaszlevélben az szerepelt, hogy elkezdődött a visszatérítési folyamat.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?