Animált emote-ok érkeznek a Twitch-re

Tizedik születésnapja alkalmából animált emote-okkal újít a Twitch, a világ egyik legnépszerűbb streaming platformja. 

2011-ben indult hódító útjára a Twitch nevű streaming oldal, amellyel bárki számára elérhetővé vált az online streamelés világa. Bár az utóbbi időkben több botrány is volt a lila óriás háza táján (gondoljunk csak jakuzzis streamerlányokra vagy a jogvédett tartalmak helytelen használatára), a Twitch a világ egyik legnépszerűbb felülete, ha online közvetítésekről van szó, legyenek azok videojátékok, koncertek vagy szimpla baráti beszélgetések a rajongókkal.


Mivel a Twitch kerek évforduló előtt áll, amelyet szeretnének méltóképpen megünnepelni, a cég nagy bejelentést tett közzé, miszerint az emote-ok megkapják az eddigi legnagyobb ráncfelvarrást. Ennek köszönhetően mostantól animációk is használhatóak lesznek az oldalon.

A felhasználóknak a gifek széles választéka áll majd a rendelkezésükre, így mindenki megtalálhatja a neki tetszőt, hovatovább a már meglévő hangulatjelek is átalakíthatóak lesznek pörgőre, forgóra, rázkódóra, stb. Az újítást az elkövetkezendő hetekben kapják meg a streamerek, akiknek egyébként arra is lesz lehetőségük, hogy külön emote-okkal  jutalmazzák meg a követőiket.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?