Egészen megfizethető áron érkezik a Razer új gamer széke

Megérkezett a Razer gamerszék-család következő tagja, a Razer Iskur X, amely „nagytestvéréhez” képest megdöbbentően baráti árazást kapott. 

A Razer a világ egyik legismertebb gamer márkája, amely számtalanszor bizonyította már, hogy helye van a piacon, mindegy hogy egerekről, billentyűzetekről, fejhallgatókról vagy valamilyen extravagáns gamer termékekről van szó, a Razer termékei szinten minden toplistán ott vannak. A márka első ülőalkalmatosságára viszonylag sokat kellett várnia a rajongóknak, ám tavaly év végén a vállalat végre előállt az Iskur névre keresztelt székkel, amely ergonomikus kialakításának, 4D állítható kartámaszának és memóriahab alapú nyakpárnájának köszönhetően maximális kényelmet biztosít.


A vállalat legújabb gamer széke a megfizethetőbb árkategóriát képviseli, miközben ergonomikus kialakításának hála továbbra is a kényelem marad az egyik legfőbb szempont. A legfeljebb 136 kg-ig terhelhető ülőalkalmatosság acélvázas kialakításának és nagy sűrűségű habbal ellátott, többrétegű műbőr borításának köszönhetően még a hosszú játékmenetek során is garantált a játékosok kényelme. A szék háttámláját a gerinc természetes görbületéhez igazítva alkották meg, a 2D kartámasz pedig több irányban is mozgatható és beállítható.

razer iskur x
Razer Iskur X Fotó: Razer

Bár az Iskur X olcsónak persze nem olcsó, a korábbi modellel ellentétben lényegesen kedvezőbb árcédulát kapott, ugyanis 100 dollárral kevesebbért, azaz 399 dollárért (128 ezer forint) vásárolható meg a gyártó hivatalos honlapján.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?