Hamarosan elérhetőbb lesz a Google Stadia

Jó hír, hogy június 23-tól több Android TV-s eszközön lesz támogatott a Google Stadia. 

A Google Stadia sokszor felmerülhet jobb alternatívaként a konzolokra, hiszen bármilyen kijelzőn megy. Egyre több androidos mobilon játszható, a Chrome böngésző is támogatja a játékok streamelését. A kanapén való játékhoz viszont eddig Chromecast Ulra 4K is kellett.


A Stadia blogon megjelent információk szerint azonban a játékstreaming-szolgáltatás a Google legújabb Chromecast eszközén is elérhető lesz, a Google TV-s Chromecast eszközön. Ezen felül számos Android TV-t futtató készüléket támogatnak majd, június 23-tól például a HiSense androidos okostévéket, az NVIDIA Shield TV-t és Shield TV Prót, a Philips 8215, 8505, 935 és 805 szériákat, a Xiaomi MIBOX 3-at és MIBOX 4-et, a többi Android TV-n kütyün pedig kísérleti build lesz futtatható.

Mivel a fejlesztés jelenleg is tart, a stabilitással és a támogatással lehetnek gondok, de a következő hetekre javulást ígérnek.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Google

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?