Nyaralóba, utazáshoz szánt rugalmas mobilnet-előfizetéssel rukkolt elő a Telenor, amely a használatnak megfelelően változik, és csak azon a napon kell fizetni a netért, amikor ténylegesen használjuk. 

A mobilrouterrel használható Hipernet Home+ Holiday fantázianevű tarifa a szolgáltató szerint elsősorban azoknak ideális, akiknek rendszeresen rövidebb időszakokra, egy-egy napra vagy hétvégére van szüksége több mobiladatra – például a nyaralóban, vízparton, rövidebb utazások, kirándulások során, vagy a nyaralás alatt szurkolnának kedvenc csapatuknak –, de nem szeretnének helyhez kötött internetelőfizetést kötni. A mobilrouterrel használható konstrukció előnye, hogy a havi költség a használatnak megfelelően változik, tehát a mobiladatért csak azokon a napokon kell fizetni, amikor ténylegesen igénybe veszik; továbbá, hogy egy otthoni előfizetéshez hasonlóan a segítségével több készülékkel is lehet a wifire csatlakozni, a mobileszközökön kívül akár laptoppal vagy okostévével is.

A tarifa állandó költségét egy alaphavidíj jelenti, amelynek összege hűségszerződés és készülékvásárlás, valamint e-Komfort csomag igénybevétele esetén 1000 forint. Ha a felhasználó elkezdi használni a tarifát, automatikusan, külön teendő nélkül aktiválódik egy gondtalan netezést lehetővé tévő 100 GB-os belföldi napi adatjegy, amelynek adatkerete az adott naptári napon belül (00:00 és 23:59 között) használható fel.

A 100 GB díja hűségszerződés és készülékvásárlás, valamint e-Komfort csomag igénybevétele esetén mindössze 490 forint; a napi adatjegyek árai a havidíj mellett összeadódnak a havi számlában. A 100 GB-os adatkeretből pedig 1,8 GB felhasználható az EU-n belül.

A szolgáltató a gondtalan wifizéshez mobilroutert is kínál. A beépített akkumulátorral rendelkező ZTE MF971R hordozható router Hipernet Home+ Holiday csomaggal, 24 hónap hűség vállalása esetén e-Komfort csomaggal 0 Ft kezdőrészlettel és 22×999 Ft-os havi készülék-törlesztőrészlettel vásárolható meg.

További információ: www.telenor.hu/hipernet-home-plusz-holiday

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!