Mindennek odaver a Razer új töltője

179 dollárba kerül majd a következő hónapban érkező apró Razer GaN-töltő, amellyel egyszerre négy eszközt is lehet tölteni. 

Az USB-C-s töltők igen univerzálisak, és bár az egyes gyorstöltési szabványok kezelésével gond lehet, alapvetően közel bármilyen USB-C-s eszköz töltésére alkalmas egy ilyen adapter (legfeljebb lassabban, mint a hozzá tartozó, gyári megoldásnál). Univerzális töltője most már a Razernek is van.


Júliusban érkezik a Razer USB-C GaN-töltője, amely 130 wattos teljesítményre képes. Mindössze 3,2 x 7,7 x 6,2 mm-es, de két USB-C és két USB-A portot kínál, egyszerre négy eszköz töltését támogatja.

A GaN-alapú megoldás nagyobb hatékonyságot és kisebb hőtermelést jelent egy normál töltőhöz képest, továbbá emiatt lehet olyan kompakt is. Bár ilyen töltők évek óta léteznek, sajnos még mindig nem terjedtek el igazán.

A 179 dolláros apróság a PD 3.0 szabványre épít, USB-C porton 100-100 wattal tölt, USB-A porton 18-18 wattal.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Razer

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?