A realisztikus fociszimulátor segítségével mutatjuk, hogy milyen lesz a játék és a végeredmény a Magyarország – Franciaország mérkőzésen. (vagy nem :))

A PES, azaz gyerekkori nevén Pro Evolution Soccer, a fociszimulátorok királya. Ez a program minden más vetélytársánál realisztikusabban képes visszaadni, hogy mi lesz egy meccsen. Nem bírtuk ki, és PlayStation 5 segítségével egymásnak eresztettük a magyar és a francia válogatottat. Természetesen mi voltunk a magyarokkal, és a végeredményt pedig megtudod, ha megnézed az összefoglalót vagy magát a meccset, mert mind a kettőt feltettük a YouTube-ra, és be is tettük ide.

magyarország - franciaország

A második legnehezebb fokozaton nyomtuk (Top Player), amelynél még van 4 könnyebb, hogy azért legyen némi esélyünk. Sajnos a csapatból ki kellett vennünk Szoboszlait és Kalmárt a sérüléseik miatt, a, taktikát, felállást mi találtuk ki. De hogy a PES tényleg szimulátor, az ezúttal is kiderült, szó se volt itt gigantikus trükközésekről, brazilkörökről, minden egyes passzért és szerelést konkrétan vért izzadtunk. Tehát akit érdekel, hogy mi lesz a Magyarország – Franciaország meccs vége, vagy kíváncsi arra, hogy milyen ma egy realisztikus fociszimulátor, annak nem kell mást tennie, mint végig nézni ezt a két videót!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!