Újabb apró, de hasznos dologgal bővült az Android 12

Az Android 12 második bétája már az állapotsávban is kijelzi, hogy mennyi ideje tart egy telefonhívás. 

Az Android 12 merőben új dizájnt hoz magával, a részleteken jelenleg is dolgozik a Google, így aztán a rendszer egyes bétái is sok újdonságot hoznak magukkal. A második béta egy ideje már elérhető, és többek között egy olyan apró újdonságot is kapott, amelynek segítségével megnézhetjük az állapotsávban a jelenlegi hívás időtartamát.


Amikor elhagyjuk a tárcsázót / hívás appot, akkor egy értesítés jelenik meg, ez mutatja a hívás hosszát, majd ezt megérintve jutunk vissza a hívóképernyőre. Ez nem tűnik el, de most már az állapotsávban is látható lesz a hívás hossza.

Elvileg az állapotsávban megjelenő kis ikonra közvetlenül is rá lehet majd nyomni. A tippek szerint a külsős fejlesztők alkalmazásai is élhetnek majd ezzel a lehetőséggel, egyelőre viszont minden fejlesztés alatt áll, még a Google tárcsázójával sem megy ez az új funkció.

[sc name=”facebook” ]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?