Októberben jöhet végül a Samsung Galaxy S21 FE

A jelentések szerint tényleg elhalasztották a Galaxy S21 FE megjelenését, így az végül csak októberben lehet elérhető. 

A Samsung sem menekülhetett el a globális chiphiány elől, aminek a következménye jelen esetben az, hogy a Galaxy S21 FE nem jelenik meg időben. Sokan várják az ár-érték arányban telitalálatnak ígérkező készüléket, de újabb és újabb pletykák szólnak arról, hogy késik.


Bár a gyártása állítólag elindult, mindössze pár ezer darab után le is állították a folyamatot. Dél-koreai információk szerint augusztus elejéről októberre halasztották el a megjelenést, de akkor is csak korlátozott készletekre lehet számítani. Állítólag eleinte csak Európában és Amerikában lesz kapható.

Iparági források szerint a Samsung teljesen kukázni szerette volna a modellt, azonban mivel az FE széria annyira népszerű, végül inkább limitált mennyiségben, de mégis piacra dobják. Állítólag számos lehetőséges mérlegeltek, és még semmi sincs kőbe vésve.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Android Authority, TechAdvisor

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?