Így nézhet ki a Samsung Galaxy Watch Active 4

Az elődtől eltérő dizájnt kapnak a sportosabb kivitelű Galaxy Watch Active okosórák. 

Augusztus elején érkeznek a Samsung nagy újdonságai, ezek között ott lesz az új Wear OS-t futtató Galaxy Watch 4 és Galaxy Watch Active 4 okosóra-sorozat is. Az OnLeaks jóvoltából már azt is tudjuk, utóbbi modellek hogyan néznek ki.


Előkerültek ugyanis a renderelt képek, amelyek alapján a Samsung az Active szériánál szakít a kerek oldalakkal, a Galaxy Watch Active 2 után nagyságrendekkel laposabb dizájnban gondolkozik, még a gombok is szögletesek, laposak. Állítólag ezzel hangsúlyoznák majd, hogy milyen vékony a kijelző körül a káva.

Ezeknél a modelleknél nem lesz forgatható előlapi gyűrű, de még a kijelzőt védő üveg is teljesen lapos lesz. Még a szíjak formája is változik, ebből úgy tűnik, hogy nem lesz jó bármilyen szíj az órákra. A Galaxy Watch Active 4 végül 40 és 44 mm-es méretben, fekete, ezüst, zöld és arany színekben jöhet. Az alumínium verzió mellé rozsdamentes acél is várható, lesz LTE-képes kivitel is továbbá.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: OnLeaks

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?