iphone túlélte
Fotó: Tech Times

Egy iPhone nem csak, hogy túlélt három napot egy erős sodrású folyóvízben, de még az előzőleg beállított ébresztőnél is sikeresen riasztott.

Nem ez az első eset, amikor olyan történet kerül fel az internetre, ahol egy iPhone valamiféle baleset áldozata lesz, amit aztán csodás módon túlél. Az új iPhone sztoriért az Idaho államba kell elutazni, ahol egy Tom Adams nevű férfi egy baleset következtében a folyóba ejtette a telefonját. Az idahó-i Blackfootban élő Tom kajakozás közben borult fel a csónakjával, ekkor esett a készülék (és minden nála lévő tárgya) az erős sodrású folyóba.

A férfinak szerencsére nem esett baja, ám jogosan feltételezte, hogy a telefonjának befellegzett. Nagy volt hát az öröm, amikor a Bingham megyei búvárcsapat, amely rendszeresen ezen a folyószakaszon gyakorlatozik, értesítette a férfit, hogy megtalálták a telefont. A búvárok elmondása szerint mintegy 20 perc után tudták kihalászni a készüléket, amely hibátlanul működött, még az előzőleg beállított vasárnap reggeli ébresztőnél is megszólalt.

Arról nem tudni, hogy a vízitúrán az iPhone melyik típusa vett részt, az mindenesetre bizonyos, hogy a készülék túlélte a kalandot, és végül vissza is került a tulajdonosához. Az iMore a történettel kapcsolatban megjegyzi, hogy hiába rendelkeznek az iPhone-ok vízállósággal, ilyen extrém körülményekre közel sincsenek felkészítve.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!