Itt egy rövid videó arról, hogy mit tud a Windows 11

Itt egy mindössze három perces videó arról, mit érdemes tudni a Microsoft operációs rendszerének következő változatáról. 

Ahogy arról mi is írtunk, a Windows 10 bő tíz éves életciklus után 2025-ben nyugdíjba vonul, de már itt van az utódja, a néhány napja bemutatott Windows 11, amelynek első, hivatalos tesztverzióját már az érdeklődök is letölthetik. Aki kipróbálná a legújabb Windowst, annak csupán annyi a teendője, hogy csatlakozik az Insider tesztprogramhoz, regisztrál, majd követi a képernyőn felbukkanó utasításokat.


Aki itt még nem tart, de szeretne többet tudni a Microsoft javában készülő, új operációs rendszeréről, annak ez a 3 perces, látványos videó lehet a segítségére, amelyből kiderül, hogy milyen jelentősebb újításokra számíthatnak a felhasználók. A lenti videóban felbukkan többek között az átdolgozott Start menü, a widgetek, a felújított Microsoft Store alkalmazás, az új gesztusok a navigációhoz és a Microsoft Teams integrált változata is.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?