Egyetlen perc alatt 77 millió dolláros bevételt generált a Honor 50 széria a független gyártónak. 

Sok várakozás után, de megjelent a Honor 50 és a Honor 50 Pro, egyelőre csak a kínai piacon. Ott viszont rögtön hatalmas siker is lett, egyetlen perc alatt ugyanis 77 millió dollárért adtak el Honor 50 okostelefonokat.

A Honor azt ígéri, hogy Európában is piacra dobja a Honor 50 szériát, itt viszont már Google-támogatással, GMS-sel és Google appokkal. Ezt többször megerősítette a gyártó.

Bár a Honor már önálló, független gyártó, a Honor 50 széria erősen hasonlít a közelgő Huawei P50 sorozatra. A Honor 50 és a Honor 50 Pro ugyanakkor Snapdragon 778G chipet kaptak. Utóbbiba 6,72 hüvelykes, lekerekített AMOLED-képernyőt is raktak, 120 Hz-es képfrissítéssel. A készülékek 66 és 100 wattos gyorstöltésre képesek.

Kamerafronton már nem olyan izmos a két készülék. Hiába 108 megapixeles a főkamera, optikai stabilizálás nincs. Az ultraszéles csak 8 megapixeles egység, a másik két kamera pedig inkább dísz: 2 megapixeles makrós (ezt eleve kiválthatta volna egy autofókuszos ultraszéles) és 2 megapixeles mélységérzékelő.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Honor, Sparrows News