Aktív zajszűréssel támad majd a Samsung Galaxy Buds 2

Mégis aktív zajszűréssel jöhet a Samsung Galaxy Buds 2 vezeték nélküli fülhallgató, a tippek szerint augusztus 11-én. 

Eddig arról beszéltek a szivárogtatók, hogy a Samsung Galaxy Buds 2 vezeték nélküli fülhallgató nem rendelkezik majd aktív zajszűrés funkcióval. Ice Universe azonban azt állítja, hogy a forrásai szerint igenis támogatja az ANC-t a termék. Erről képernyőképet is mellékelt.


Az aktív zajszűrést a jelenlegi kínálatból csak a Galaxy Buds Pro és a Galaxy Buds Live támogatják, a Buds és a Buds+ passzív módon csökkentik a külső zajokat. Ez persze a Buds 2-nél is adott lesz, az Ambient Sound módban pedig a külvilág zaját át is engedi a fülhallgató.

A Galaxy Buds 2 állítólag jobb basszusra lesz majd képes, ami az eredeti modell után jó hír lehet. Persze teljesítményben még mindig a Buds Pro lehet a csúcs a Samsung kínálatában.

A Galaxy Buds 2 ára állítólag 180-200 euró lesz Európában, ami nem kevés. A konkrétumok mindenesetre augusztus 11-én, a nagy Samsung-rendezvényen derülnek ki.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: TechRadar

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?