Kígyós mamusszal rukkolt elő a Razer

További darabbal bővült a Sneki Snekes termékek kínálata: a plüsskígyó, a fejpárna, a szemtakaró és a kis szőnyeg (vagy lábtörlő) mellé megérkezett a kígyós mamusz is. 

A Razer nemcsak a gamer holmikban és a különféle perifériákban van otthon, de igen sokat foglalkozik az emberiség érdekét szolgáló különféle ügyekkel, így például a környezetvédelemmel is. Egyik ehhez kötődő missziója a #GoGreenWithRazer mozgalom, amelynek központi figurája, mondhatni kabalafigurája Sneki Snek, a zöld kígyó. A közönségkedvenc figura megvásárlásával a rajongók a fák elültetését támogatják.


A gamer-fókuszú gyártó 250.000, 500.000, 750.000 és végül 1.000.000 fában határozta meg a program mérföldköveit, ahol minden egyes állomás teljesítésével újabb és újabb termékek kerülnek a piacra. 10 ezer eladott példány után például egy székre akasztható fejpárna került be a kínálatba, de azóta már érkezett Snkei Snekes szemtakaró és kis szőnyeg is.

A kígyós vállalat persze továbbra sem pihen, ismét előrukkoltak ugyanis egy Sneki Snekes termékkel, ezúttal egy mamusz volt a soros. A plüsskígyóval indult kezdeményezés természetesen a vadonatúj termékre is érvényes, tehát aki vásárol egy párral a 49,99 dollárért, három különböző méretben kapható lábbeliből, egyúttal tíz fa elültetését is támogatja.

sneki snekes mamusz
A Sneki Snekes mamusz megvásárlásával 10 fa elültetését támogatod. Fotó: Razer

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?