A Louis Vuitton hangszóró olyan, mint Aladdin lámpása

Ez alatt nem azt kell érteni, hogy ha megdörgöljük, a Louis Vuitton hangszóró teljesíti három kívánságunkat, hanem azt, hogy valamiért lámpás benyomását kelti. 

Vannak dolgok, amik nélkül egyszerűen nem lehet élni, mint amilyen az aranytömbbe mártott iPhone, vagy a szintén arannyal borított PlayStation. Most pedig itt egy újabb, valamivel alacsonyabb árkategóriában induló darab, ami nem más, mint a Louis Vuitton Horizon Light Up hangszóró. A július 30-án piacra kerülő eszközt a brand Toupie kézitáskája ihlette, amit a hölgyeknek tervezett Nicolas Ghesquiere. Ugyanakkor a hangszóró nem csupán a táskára hasonlít, hanem oldalról nézve Aladdin lámpására is. Ám, ha bekapcsoljuk, hirtelen átalakul, és akár azt is hihetnénk, hogy a Galaxis Őrzői univerzumának valamelyik idegen bolygóról érkezett eszközét látjuk, ami képes megsemmisíteni a Földet.


A Louis Vuitton Horizon Light Up egy teljes feltöltés után 12 órát képes egyhuzamban muzsikálni, és ha bekapcsoljuk a 360 °-os módot, még jobb élményt kapunk. De ismerve a márkát, felmerül a kérdés, hogy mindezt mennyiért vehetjük meg magunknak? Nos, itt most nincs szó milliókról, ugyanis a termék 2 890 dollár, ami nagyjából 900 000 forintnak felel meg. Ennyit pedig szorgalmas üvegvisszaváltásból is össze lehet kaparni, ha éppen nem lenne meg az összeg a párnacihában. Tegyük hozzá, egyébként valóban csinos darab, de nem lesz belőle tömegcikk, az biztos.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?