Nem telik el úgy hét, hogy ne érkeznének pletykák napjaink egyik legjobban várt videojátékáról, a GTA VI-ról. 

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy a Battlefield és Call of Duty játékokról ismert leaker, Tom Henderson szerint valószínűleg csak 2024-ben, vagy 2025-ben fog jönni a Grand Theft Auto várva várt következő epizódja. A szivárogtató a GTA VI megjelenési dátuma mellett a játék lehetséges helyszínéről is beszámolt (állítása szerint a modern korban játszódik majd a történet), továbbá arról is beszélt, hogy a pálya nem lesz olyan hatalmas, mint amilyennek sokan várják, ám a különböző DLC-kkel és eventekkel  folyamatosan alakul majd.

Az újabb szivárgás forrása egy névtelen Reddit felhasználó, aki a Quincy World” helyszín kapcsán bukkant egy nyomra. A szóban forgó kerületről már korábban is lehetett hallani, amelyről sokan úgy vélték, hogy egy vidámparkot takar. Ezt az információt látszik most alátámasztani egy újabb leaker, aki az alábbi képet posztolta, amely egy vidámpark hirdetésnek tűnik. 

4chan leak: Fred’s Fun World – "I saw the recent leaked map, this picture I took lines up with it." from GTA6

Egy másik, szintén ettől a leakertől származó szivárgás pedig a játékbéli rádióállomásokról szól, amelyek között nagyon úgy tűnik, hogy Vice City kedvence, a Fever FM is helyet kapott. 

GTA VI pletykák
Fotó: Reddit

Mint a pletykák többségét, így a fentebb említetteket is érdemes fenttartásokkal kezelni, főleg utóbbi GTA VI szivárgás kapcsán gondolta úgy sok rajongó, hogy csupán egy jól sikerült hamisítványról van szó.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!