Egy igazi játékfüggő magasról tojik a derékig érő vízre

Aki játékfüggő, az fittyet hány a tájfunra, az ajtón beömlő, derékig érő vízre, mert az online lövöldének mennie kell, bármi történjen is. 

Akinek van gép előtt ülő gyermeke, az tudja, a fiatalok milyen szinten tudnak leragadni a monitor vagy a tévé elé. Fejhallgató, mikrofon, koncentrált tekintet, és közben „ezt nem hiszem el!”, „úristen, egy hápém maradt!”, „ne csináld már Levi!”, „ott van a gyerek, ott van a gyerek!”, és hasonlók, finoman szólva fennhangon. Ez persze még nem azt jelenti, hogy utódunk játékfüggő, de tény, hogy a betechnikázott tinédzserek jelentős mennyiségű időt tudnak a különböző platformok előtt tölteni.


Nincs ez másként a Fülöp-szigeteken lévő Cainta település fiataljaival sem, ahol egy internetkávézó tulajdonosa fura történéseket rögzített a telefonjával. Sio Samson üzletébe ugyanis a tomboló tájfun miatt jelentős mennyiségű víz ömlött be, és attól félve, hogy valaki megfullad, vagy áramütés éri, igyekezett kitessékelni a fiúkat. Csakhogy a srácok erre nem voltak hajlandóak, tehát a derékig érő vízben is folytatták a mérkőzést. Bár a videón nem látszik, de végül eleget tettek a kérésnek, és elhagyták a helyiséget. A tulajdonos számára hatalmas szerencse, hogy mind a dugaljak, mind pedig a hardverek a víz szintje felett voltak, így az anyagi kár sem akkora,  mintha elöntötte volna az ár a gépeket és a monitorokat.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?