Egy rejtélyes alakváltó fényjelenség bukkant fel az égen, egyből elindultak a találgatások, hogy mi lehet az. 

Nagy vitát váltott ki az az objektum, amelyről még júliusban töltöttek fel videót az azonosítatlan repülő tárgyakkal foglalkozó Disclose Screen The Grimreefar csatornára. A titokzatos jelenségről több felvétel is készült, az egyik, repülőből felvett videón például az látható, ahogy a tárgy (vagy bármi is legyen) a korábbihoz képest más, hosszúkás alakzatot ölt.

Ahogy az lenni szokott, az élénk fantáziájú internetezők egyből összesúgtak, és találgatni kezdték a bizarr jelenség okát, a videó feltöltője például úgy vélte, hogy egy plazmaalapú idegen létforma látogatott el a Földre az alakváltó fényjelenség személyében.

E gondolat hallatán erős a gyanúnk, hogy az illető nincs igazán tisztában a fizika alapvető törvényeivel. Ugyanis a plazma a fizikában és a kémiában az ionizált gázt jelenti, illetve a negyedik halmazállapotot a szilárd, a folyékony és a gáznemű mellett, amely csak igen magas hőmérsékleten, mintegy tízezer kelvin, azaz nagyjából 9700 Celsius-fok körül kezd kialakulni. Mindettől függetlenül a videón látható objektumra egyelőre tényleg nincs magyarázat, tehát helytálló, ha UFO-ként, azaz azonosítatlan repülő tárgyként hivatkozunk rá.

Az alig egy hónapja feltöltött videó egyébként igen népszerű a YouTube-on, már közel 300 ezer megtekintésnél jár.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!