Bárki kipróbálhatja a Razer immáron Zephyr néven emlegetett RGB-s okosmaszkját, ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy a Razer hivatalos weboldalán jelezzük a szándékunkat. 

A Razer a világ egyik legismertebb gamer márkája, amely számtalanszor bizonyította már, hogy helye van a piacon. A megszokott perifériák mellett a különleges és extravagáns kiegészítők sem állnak távol a srácoktól, ennek egyik ékes bizonyítéka a sokáig csak Project Hazel néven emelgetett termék, ami egy N95-ös – vagy ha úgy jobban tetszik – FFP2-es maszkot takar.

Persze ennél azért többről van szó: az év végén érkező újdonság a levehető és újratölthető aktív szellőzők mellett mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik, amelyek alaposan megkönnyíthetik a kommunikációt. Mindemellett a megjelenés is szót érdemel, a maszkon ugyanis két testreszabható Razer Chroma RGB világítási zóna is található, amelyek 16,8 millió színt és számos különböző dinamikus effektet képesek aktiválni.

Jó hír továbbá, hogy a munkálatok előrehaladott fázisba léptek, elindult ugyanis a bétateszt, melynek keretében boldog-boldogtalan kipróbálhatja az immáron hivatalosan is Razer Zephyr néven említett okosmaszkot. Bár arról még nincs információ, hogy a szerencsés jelentkezők mikor vehetik majd kézbe a maszkot, ha szeretnénk kipróbálni, akkor csupán annyi vele a dolgunk, hogy regisztrálunk érte a gyártó hivatalos oldalán.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!