A Google 3 hónapnyi ingyenes Stadia Pro előfizetést kínál azoknak, akik előfizetnek a YouTube Premium szolgáltatásra. Az ajánlat 2022. január 31-ig érvényes. 

A Google nagy erőkkel igyekszik felhős játékszolgáltatásához édesgetni a felhasználókat, ezért három hónapnyi ingyen játékmenetet kínál a videojátékok szerelmeseinek. Az ajánlat azok számára elérhető, akik YouTube Premium tagsággal rendelkeznek, viszont jelenleg nincs aktív Stadia Pro előfizetésük.

Jó hír, hogy a szolgáltatás Magyarországon is igénybe vehető, továbbá Franciaországban, Németországban, Hollandiában, Norvégiában, Lengyelországban, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban, az Egyesült Királyságban, valamint az Egyesült Államokban és Kanadában.

A cég ajánlata 2022. január 31-ig áll rendelkezésre és 2022. február 14-én közép-európai idő szerint 18:00 óráig, vagy a készlet erejéig kell beváltani. A grátiszba kapott három hónap után a Google automatikusan elkezdi levonni a normál Stadia Pro-előfizetés díját, (ami Magyarországon havi 2 990 Ft), de természetesen a három hónap letelte előtt a szolgáltatás le is mondható.

Az ajánlattal kapcsolatos részletes tudnivalókról itt lehet tájékozódni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!