Maga Hiroshi Lockheimer tett közzé árulkodó képeket, de valószínűleg felelőtlenül, mert aztán gyorsan le is törölte azokat. 

A Google korábban hivatalosan is sok részletet árult el a Pixel 6 és a Pixel 6 Pro mobilokról, azóta persze folytatódtak a szivárgások. Ami az ujjlenyomat-olvasót illeti, a hivatalos képekből is lehetett sejteni, hogy már nem a hátlapon lesz a leolvasáshoz szükséges szenzor.

Hiroshi Lockheimer, az androidos csapat alapító tagja azonban nemrég egy olyan képernyőképet tett közzé a Pixel 6 Pro mobilról, amely mindent elárult. A zárolt kijelzőn jól látható volt az ujjlenyomat ikon a feloldáshoz. Ráadásul a képek a közzététele után nem sokkal törölte is Lockheimer – feltehetően hibázott, bár nem lennénk meglepve, ha a dolog szándékos lett volna, afféle kedvcsináló…

A Pixel 6 mobilok állítólag sokkal inkább prémium készülékek lesznek, mint a Pixel 5, ráadásul annak középkategóriás lapkáját is egyedi Tensor chipre váltják. A gyorstöltés pedig 18 helyett 33 wattos lesz. Kár, hogy töltő már ezekhez a mobilokhoz sem jár majd.  De legalább a Pro modellen újra lesz telefotós kamera.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Hiroshi Lockheimer, Google