Kényelmi funkcióval bővül a WhatsApp

A Facebook új, régóta várt funkciót fejlesztett a WhatsApp számára, amellyel kényelmesebb lesz a csevegőalkalmazás használata. 

A WhatsApp elkezdte tesztelni az üzenetekre adható reakciókat, amelyek más platformokon már régóta bevett szokásnak számítanak, ám a népszerű üzenetküldő eddig nem rendelkezett ezzel a funkcióval. Az emojik előhívásához csupán az üzenetek egyes sorait kell lenyomva tartani, ezután pedig nincs más teendő, mint kiválasztani, hogy melyik hangulatjelet szeretnénk elküldeni.


A WaBetaInfo cikke szerint a felhasználók egy kis csoportja számára már elérhetővé váltak a reakciók, ám arról egyelőre nem tudni, hogy vállalat mikor fogja élesben is bevezetni az újdonságot.

Az elmúlt időszakban több hasznos funkcióval is bővült a WhatsApp, az egyik ilyen az önmegsemmisítő üzenetek és videók küldése, amellyel biztonságosabbá tehető az appon keresztül küldött tartalmak megosztása. Továbbá hamarosan több lehetőség közül is választhatunk, ha önmegsemmisítő üzeneteket akarunk küldeni, a 24 órás és a 7 napos opciók mellett ugyanis a 90 nap után eltűnő üzenetek is érkeznek a közeljövőben.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?