A Huawei különleges termékkel bővítette a palettáját: megérkezett a kifejezetten játékra szánt a MateView GT, amelynek 34 hüvelykes ívelt kijelzője 3440×1440 felbontású és úgy tervezték, hogy maximalizálja a játék teljesítményét és magával ragadó szórakoztató élményt nyújtson a játékosok számára.

Vadonatúj termékkategóriájának első modelljét mutatta be a HUAWEI Technologies. Kimagasló, 165 Hz -es frissítési gyakorisággal a HUAWEI MateView GT továbbfejleszti a csatlakoztatott eszköz grafikus feldolgozási képességeit. Ez nemcsak simább és tisztább látványt biztosít a felhasználóknak, a TÜV Rheinland Low Blue Light minősítésnek és a TÜV Rheinland Flicker Free minősítésnek köszönhetően hatékonyan csökkenti a kék fényt és a villódzást, ami káros lehet a szemre.

Emellett javítja a színek pontosságát a játékoknál és a videószerkesztésnél a DCI-P3 funkciónak köszönhetően. A mérnökök minden egyes panelt egyedileg kalibráltak, hogy a Delta E értéke <2 legyen. Továbbá a MateView GT a reálisabb tartalom érdekében képes a 350 nites csúcsfényességre, a 4000: 1 kontrasztarányra, valamint a HDR 10-re is.

A kijelző fényerejének beállításával gyenge fényviszonyok mellett és túlexponált jeleneteknél segíthet a játékosoknak az ellenfelek gyors észlelésében. Ezenkívül a kijelző tartalmaz egy célkereszt funkciót, amelyet kifejezetten az FPS-hez (First-person shooter, azaz a belső nézetű lövöldözős játék) terveztek és segít a könnyű célzásban és lövésben.

Két darab 5 Wattos hangszórója és 2.0 sztereo térhangzása játékok, vagy videók esetén is remekül szól. A SoundBar beépített RGB érintőképernyőjének világítása testre szabható, érintésérzékeny felületén pedig akár egy ujjal is beállítható a hangerő. A monitor kezelését az alsó előlap alatt egy ötirányú joystick segíti.

A HUAWEI MateView GT már megvásárolható a boltokban bruttó 179.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!