Egy igazán látványos új funkció érkezik a Google Chrome androidos mobilalkalmazásába, amellyel könnyebb lesz a weboldalak között váltogatni. 

A Google tovább javítja a használhatóságot, és egy egyszerű, de annál nagyszerűbb új funkcióval bővíti a Chrome mobilos változatát. A keresőórás egy általános problémára nyújt most megoldást, mégpedig arra, hogy a keresési lista elemei között igencsak nehézkesen lehet váltani, és azt sem tudjuk pontosan, hogy épp melyik oldalt böngésztük utoljára.

A Google új funkciójával a találati lista eredményei a böngésző felső részébe kerülnek, ezzel pedig sokkal átláthatóbb és kényelmesebb lesz egyik oldalról a másikra váltani – írta erről a The Verge. Arról sajnos nem tudni, hogy az újdonság mikor jut majd el a felhasználókhoz, ám annyi bizonyos, hogy egyelőre csak mobilon lesz majd elérhető.

Ám ez még nem minden, ugyanis a jövőben a weboldalon kimásolt szövegeket a korábbinál látványosabb formában oszthatjuk majd meg, így akár képként vagy akár idézetként is továbbíthatjuk ezeket az ismerőseinknek.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!