Becsinált a Google az Apple-től

A legutóbbi pletykák szerint október 28-án válnak elérhetővé a Google Pixel 6 és Pixel 6 Pro okostelefonok. 

A Google előre bejelentette a Pixel 6 és a Pixel 6 Pro érkezését, azonban nem árulta el, hogy mikor mutatja be teljesen vagy dobja ezeket piacra. Csak annyit mondott a cég, hogy valamikor idén ősszel.


Nemrég arról pletykáltak, hogy a Google szeptember 13-án tartja a nagy bemutatót, de ez már akkor is rossz ötletnek tűnt, hiszen pont azon a héten lesz a nagy iPhone-bemutató is. Máris itt az újabb pletyka, amely szerint az előző nem teljesen igaz.

Ezúttal arról beszélnek, hogy október 28-án dobja piacra a Google az új mobilokat, továbbá azt is megemlítik, hogy azok október 19-től lesznek előrendelhetőek. A szeptember 13-as bemutatót konkrétan nem cáfolták, de ekkora szünet nem jellemző a Google-re, és az Apple rendezvénye miatt eleve valószínűtlen. A szakértők szerint így október 18. vagy 19. a bemutató valószínűbb dátuma.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Google

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?