A TCL X925 Pro saját mélyládával rendelkezik, és QLED technológiára épül.

A TCL ismét bebizonyította, hogy már rég nem egy szimpla, olcsó termékekkel operáló kínai márka, hanem egyike a tévés piac leginkább újító szemléletű gyártóinak. A cég bemutatta új készülékét, amely a saját gyártású QLED kijelzőre épül.
A termék 8K-s felbontású, és természetesen a nagy dinamikatartományú tartalmak visszaadását is támogatja, úgy, hogy még a legjobbnak számító Dolby Vision és HDR 10+ formátumokkal is boldogul.

A TCL X925 megkapta a cég egyik extráját, a Mini LED háttérvilágítást, aminek köszönhetően a fényerőt sikerült 2000 nitre feltornászni. Ellátták egy rakat képminőség feljavító eljárással, például felbontás felskálázással, amire szükség is lehet, hiszen a natív 8K tartalom még mindig hiánycikknek számít.

A készülék egik specialitása a nagy teljesítményű, 5.1.2 csatornás integrált hangrendszer, amelyet az Onkyo fejlesztett a TCL számára. Ennek teljesítménye 160 watt, és a szett része egy 90 wattos különálló mélynyomó, szóval a basszusok biztos atomjól dörrennek meg. A modell megjelenésével is jelzi, hogy nem egy szimpla darab.

TCL X925

A 85 inches, azaz hatalmas kijelzőt egy külön acélszerkezetben helyezték el, ami egy kicsit egy hintaágy keretérr hasonlít. Az biztos, hogy meglehetősen egyedi a megjelenése, nem fogja senki összekeverni egy alsó polcos olcsó készülékkel. Az ára egyelőre nem ismert, de az biztos, hogy gyilkosan sokba fog kerülni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!