Szeptember közepétől OtthonNet néven otthoni internetszolgáltatást indít a Telenor, amely korlátlan adatforgalmi keretet biztosít az előfizetők számára. 

Miután a Telenor tavaly elindította vállalati ügyfeleinek szóló Hiperline vezetékes internetszolgáltatását, most egy újabb területen lép ki a hagyományos mobilszolgáltói szerepköréből azzal, hogy a lakossági internetpiacon is korlátlan adatforgalmi keretet tartalmazó otthoni internetszolgáltatással jelenik meg vezeték nélküli hálózatán – olvasható a vállalat közleményében.

A szolgáltató elmondása szerint ezeket az otthoni internetezésre kialakított mobilinternet tarifákat az ügyfelek jelentős része a vezetékes szolgáltatások alternatívájaként fogja igénybe venni. A hagyományos mobilos ajánlatokkal szerzett tapasztalatok és a pozitív ügyfél-visszajelzések is arra ösztönözték a Telenort, hogy hosszú távú stratégiájának keretében az otthoni szolgáltatások területén is új termékkel jelenjen meg.

A szeptember 14-től induló OtthonNet szolgáltatás legfőbb erényei:

  • korlátlan adatforgalom;
  • akár 150 Mbit/sec becsült maximális letöltési sebesség;
  • gyors és egyszerű beüzemelés;
  • otthoni wifi-hálózatként egyszerre akár több eszközön is problémamentesen használható;
  • már az induláskor több mint 1 millió háztartás számára elérhető országszerte.

Az elsősorban átlagos internetezési szokásokkal bíró felhasználók számára ajánlott OtthonNet a Telenor üzleteiben és a telenor.hu-n rendelhető meg. A szolgáltatás akár 4990 forintos havidíjon elérhető lesz, ám az ár a lakhelytől függően is változhat. A tarifához két különböző típusú asztali router közül választhatnak az ügyfelek.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!