Ejtésteszt: iPhone 13 Pro Max vs. Samsung Galaxy S21 Ultra

A PhoneBuff csapata egymásnak engedte az év egyik legjobban várt csúcstelefonjait, hogy kiderítsék, melyik bírja jobban a gyűrődést – ejtésteszten az iPhone 13 Pro Max és a Samsung Galaxy S21 Ultra. 

A csúcskészülékek horribilis ára láttán okkal merül fel a kérdés, hogy a készülék mennyire strapabíró, például mennyire bírja, ha kiesik a kezünkből, vagy a zsebünkből, és lepottyan a földre. A YouTube-on PhoneBuff néven futó csapat arra szakosodott, hogy okostelefonokat vet alá szokatlan teszteknek, ráadásul egy ideje már hagyomány náluk, hogy az Apple és a Samsung legfrissebb csúcsmobiljait is egymásnak küldik, hogy megnézzék, melyik bírja jobban a strapát.


Így történt ez az iPhone 13 Pro Max és a Samsung Galaxy S21 Ultra esetében is, velük kapcsolatban arra volt kíváncsi elsősorban a PhoneBuff, hogy mennyire törésállóak, ha betonra, majd acélra ejtik őket.

A lenti videó alapján mindkét telefon működőképes maradt, miután másfél méter magasról a betonra ejtették, ugyanakkor mind az iPhone 13 Pro Max, mind a Samsung Galaxy S21 Ultra szenvedett el „apróbb” szépséghibás sérüléseket, tehát repedések keletkeztek a készülékek hátoldalán.

Az oldalirányú esést mindkét készülék viszonylag jól bírta, ám az iPhone oldalán láthatóan több karcolás jelent meg, mint koreai társán. A csúcstelefonok kiképzése persze nem ért éget ennyivel, az arcul előre esést, és egy kis extraként még az acélfelületet is kipróbálhatták.

Az ejtési teszt eredményeképpen a párharc győztese egy ponttal ugyan, de a Samsung Galaxy S21 Ultra lett.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?