Magyarországra is jön a Xiaomi baráti árú tévéje

4K felbontást, HDR támogatást kínál az okostévé rendszerrel kitömött Redmi Smart TV X 2022.

A Xiaomi már egy ideje próbálkozik a televíziós szektor meghódításával, ám eddig még olyan eredményeket nem tudtak elérni, mint a telefonos fronton. De a harcot nem adják fel, amit tökéletesen alátámaszt, hogy bejelentették, a karácsonyi szezonra egy új televízióval lépnek színre.


Redmi Smart TV X 2022

Ez a Redmi Smart TV X 2022, amely 4K felbontású LED LCD panelt kapott, és támogatja a HDR tartalmak megjelenítését. A cég felhívta a figyelmet arra, hogy a készülék megkapta az MEMC nevű interpolációs eljárást. Ez virtuális képkockákat illeszt be a valódiak közé, így teremtve meg a folyamatosabbnak tűnő mozgás illúzióját. E megoldás viszont egyáltalán nem forradalmi újdonság, vannak tévék amelyekben már 5-8 éve megtalálható hasonló eljárás. Ráadásul, ha nagyon agresszívre állítják, akkor olyan lehet a képi világ, mintha valami gagyi szappanoperát néznénk.

A készülékből nem hiányzik az Android TV okostévé rendszer sem, aminek révén internetes alkalmazások tömege érhető el közvetlenül. A televízó az előzetes hírek szerint kifejezetten olcsó lesz, ami okozhat még érdekességeket a karácsonyi szezonban.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?