Cybertruck tematikájú sört dob piacra a Tesla

Elon Musk bejelentette: érkezik a Tesla első, GigaBier névre keresztelt söre, amely Cybertruck ihletésű palackban kerül majd piacra. 

Elon Musknak rengeteg furcsa ötlete akadt már, így meg sem lepődünk azon, hogy ismét egy meglepő húzással állt elő az excentrikus milliárdos. A Tesla-vezér a berlini Gigafactory átadóján jelentette be a GigaBier névre keresztelt sört, amely a reklámfotó tanúsága szerint egy izgalmas, a cég futurisztikus autója, vagyis a Cybertruck által inspirált üvegpalackba fog kerülni.


A különleges sör ötletét a Berlinben hamarosan induló, újgenerációs Tesla gyár adta, ahol a cég egyik legújabb modellje, a Model Y szabadidő-autó készül majd az európai piac számára. A grünheidei telep felhúzása a vártnál több ideig tartott, ráadásul Musk szerint a neheze még csak most jön, a tömeggyártás végleges beindítása ugyanis még számos akadályba ütközhet.

Nem ez ugyanakkor az első alkalom, hogy alkoholos nedű születik a Tesla égisze alatt. A Tesla Tequila ugyan csak április tréfának indult, végül mégis valóság lett: a 15 hónapig tölgyfahordóban érlelt, saját márkás, különleges csomagolású italt úgy vitték, mint a cukrot, még az sem tudta eltántorítani a vásárlókat, hogy egy palackért potom 250 amerikai dollárt (aktuális árfolyamon számolva mintegy75 ezer forint) kértek el.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?