Elvileg még nem a következő hetekben debütál a Galaxy A53, de máris vannak hírek a Samsung következő slágerének ígérkező mobiljáról. 

A Samsung még márciusban mutatta be a Galaxy A52 és a Galaxy A52 5G mobilokat, majd augusztusban frissített a Galaxy A52s 5G készülékkel. Emiatt aztán sejthető, hogy a Galaxy A53 még nem a következő hetekben debütál majd. Ennek ellenére a pletykagyár beindult, ezúttal az derült ki, hogy milyen színekben jön az utód, amelyből jó ár mellett könnyen újabb nagy slágermobil lehet majd.

A holland GalaxyClub forrásai szerint a Galaxy A53 biztosan elérhető lesz majd fekete, fehér, világoskék és narancssárga árnyalatokban, de a jövő év első negyedévében esedékes megjelenést követően további színek is jöhetnek.

Korábbi szó-beszédek kitértek arra is, hogy a Galaxy A53-ba ugyanaz a 64 megapixeles kamera kerül majd, mint a Galaxy A52s-be. Azt nem tudni, hogy a 12 megapixeles ultraszéles, valamint 5 megapixeles mélységérzékelő és 5 megapixeles makróegység felálláson változtatnak-e.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Engadget, Smartprix