Online színpadon mutatkozik be a Samsung mobiltelefonon tervezett kollekciója

Online kifutón mutatkozik be három népszerű hazai divatmárka és a Samsung a fenntarthatóság és tudatosság jegyében, mobiltelefonon tervezett, Z Style nevű közös kollekciója.

A Z Style kollekció különlegessége, hogy az egész egész tervezési folyamat a Galaxy Z Fold3 5G telefonok és az S Pen Fold Edition 1 segítségével zajlott. A 2021. október 28-án, 18 órakor kezdődő bemutatón a Kata Szegedi, az Anna Amélie és a VYF márkák művészei Csalár Bence divatszakértőnek mesélnek majd az élményeikről és közösen mutatják be az elkészült darabokat. A szemfüles nézők a közvetítésben elrejtett kóddal meg is nyerhetik a pulóvert, a táskát vagy a sálak egyikét.


A márkák rajongói az Instagramon a színfalak mögé is bepillanthattak, ötleteikkel és reakcióikkal pedig a tervezés folyamatát is alakíthatták. A pulóver így kapott zöld árnyalatokat és kapucnit, de az Anna Amélie Studio Tote táska mintáit is a követők által küldött emojikból inspirálódva rajzolta meg a művész, a VYF sáljain pedig a rajongók kedvenc helyszíneinek koordinátái köszönnek vissza. A tervezési folyamat után az elkészült Z Style kollekciót élő műsorban, széles közönség előtt mutatják be, ahol Csalár Bence, műsorvezető beszélget majd a dizájnerekkel.

samsung z style
Fotó: Samsung Galaxy Z Fold3

A beszélgetés során a tervezők megosztják egymással és a nézőkkel a tapasztalataikat a környezet terhelését csökkentő alkotási módokról, a tudatosságról, a sokféleképpen hordható ruhákról vagy épp a többféle módon alkalmazható eszközök előnyéről a tervezés és a vállalkozásfejlesztés területén. Az adás második felében  a nézőknek is lehetőségük nyílik bekapcsolódni a beszélgetésbe, és kommentben tehetik fel kérdéseiket, amelyekre a tervezők és Bence élőben válaszolnak.

A Samsung ugyanakkor egy játékkal is készült az eseményre, az élesszemű követők ugyanis akár az egyik Z Style darabot is megnyerhetik. Az élő show alatt különböző számok jelennek majd meg a képernyőn, aki mindet észreveszi és az adás végén kommentben beküldi, megnyerheti a Kata Szegedi unisex pulcsit, a két VYF kendőt vagy az Anna Amélie táskát.

A Samsung és a Kata Szegedi, Anna Amélie és VYF közös kollekciójáról további információ a tervezők és a Samsung Magyarország Instagram oldalán (https://www.instagram.com/samsungmagyarorszag/) érhető el.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?