A valóságban is elindul a Squid Game-játék, de a kiesők nem az életükkel fizetnek. 

Nincs megállás, a Netflix új sikersorozat, a Squid Game (magyarul Nyerd meg az életed) továbbra is tarol, és nagyon úgy néz ki, hogy nemcsak a filmesek igyekeznek pénzt csinálni a szériából. Azt még nem tudni biztosan, hogy lesz-e második évad (bár jó esély van rá, hogy igen), de az már biztos, hogy elindul a Squid Game a valóságban is, a brit Universal Ents már el is indította a honlapot, ahol jelentkezni lehet a játékra.

A Squid Game Live néven megrendezésre kerülő versenyre lényegében bárki jelentkezhet, a sorozathoz hasonlóan itt is pénznyeremény üti a nyertes markát. A kiválasztott játékosokat egy előre megbeszélt északnyugat-angliai helyszínen veszik fel, és innen szállítják tovább egy titkos szigetre. A vetélkedőn a szériából megismert játékokat veszik alapul, azzal az igencsak fontos különbséggel, hogy a vesztesek nem az életükkel fizetnek. Az előzetes tervek alapján az első játék november 27-én indul.

A Netflix új sorozata minden idők legnagyobb debütálását hajtotta végre a streamingszolgáltató történetében: a szeptember 17-i premiertől számítva, mindössze 28 nap alatt 111 millió előfizető tekintette meg a Squid Game-t, letaszítva ezzel a trónról a korábbi csúcstartó Bridgerton (A Bridgerton család) című sorozatot, amelyet az első 28 napban „mindössze” 82 millió előfizető indított el.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!