Komoly összegeket adtak a Razer világítós okosmaszkjáért

A nyerészkedők a Razer Zephyr nevű okosmaszkját sem kímélték, sokan az eBayen próbálták meg az eredeti ár sokszorosáért eladni. 

Hosszú várakozás után októberben végre elérhetővé vált a Razer Zephyr nevű termék, ami egy N95-ös – vagy ha úgy jobban tetszik – FFP2-es maszkot takar. Az okosmaszk önmagában 100 dollárért (kb. 30 ezer forint), vagy a kezdőcsomag részeként három szűrővel 150 dollárért (kb. 45 ezer forint) került piacra, és a nagy érdeklődés miatt szinte az első néhány órában elfogyott.


Amint az várható volt, a nyerészkedők, akik gyorsan lecsaptak a Zephyrre, az eBayen kezdték el árulni a terméket, mondanunk sem kell, hogy az eredeti ár sokszorásáért. Kapaszkodjatok meg: akadt olyan hirdető, akinek több mint 220 ezer forintért sikerült eladnia a maszkot. A Razer Zephyr egyébként továbbra sem elérhető, és mivel foglalás sem lehetséges, csak értesítést kérhetünk, amikor a termék újból raktáron lesz.

Razer Zephyr Ebayen

A vállalat szerint a Zephyr legújabb változata a levegőben lévő részecskék 99 százalékát képes kiszűrni, ám ez még nem minden: a levehető és újratölthető aktív szellőzők mellett mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik, amelyek alaposan megkönnyítik a kommunikációt. Mindemellett a megjelenés is szót érdemel, a maszkon ugyanis két testreszabható Razer Chroma RGB világítási zóna is található, amelyek 16,8 millió színt és számos különböző dinamikus effektet képesek aktiválni.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?