Megérkezett Európába a Realme tablet

Ha már fekete péntek, a Realme úgy gondolta, hogy Európában is elérhetővé teszi a Realme Pad táblagépét. 

Megszokhattuk már, hogy a kínai gyártók Európába csak hónapokkal később és nagyságrendekkel drágábban hozzák el a termékeiket mostanában. A Realme sem sietett a Realme Pad táblagép európai megjelenésével, de végre megérkezett a készülék, fekete péntekre.


Európába kizárólag a Wi-Fi-képes, szürke modell jutott el, 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel, 240 eurós áron. Az ünnepi akciók keretében 200 euróért is elvihető, van viszont egy apró bökkenő.

Ahogy szintén megszokhattuk a kínai gyártóktól, hiába érhető el egy termékük Európában, nem feltétlen szállítanak minden országba. A Realme boltja például csak Belgiumba, Németországba, Luxemburgba, Hollandiába és Portugáliába szállít Realme Padet. Addig pedig villámvásár keretében, akciós árakon kínálnak Realme mobilt, órát, fülhallgatót, de csak limitált darabszámban.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó:YugaTech, Realme

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?