Bumm, a karácsonyi atombomba! Ultraolcsó mobillal tér vissza a Philips az okostelefon piacra

A Philips PH1 egy új kezdet lehet akár. A termék a kisebb tudású, ám rémesen olcsó kategóriában vitézkedhet majd.

A Philips egy időben nagy reményeket fűzött a telefonos szektorhoz, azonban a cég igazán nagy sikereket itt nem tudott elérni. 2015-ben jelent meg az utolsó ilyen márkanév alatt futó mobil, de most, hat évvel később úgy látszik, hogy fordul a szél. A GSM Arena értesülései szerint ugyanis a vállalat bejelentette egy új telefon érkezését.


philips ph1

Ez a PH1, amely első körben Kínában kerül a boltok polcaira. Azt nem mondanánk, hogy egy csúcsmodellel robbantanak, hiszen a termék igencsak belépő szintűnek tűnik. Egy ósdi Unisoc Tiger T310 (12 nm!!) chipset került bele 4 GB RAM és egy PowerVR GT7200 GPU társaságában, hát ez a vas azért nem fogja megváltani a világot. 4700 mAh-s akkumulátort, és 6,5 hüvelykes HD+ LCD kijelzőt kapott, a hátlapon pedig egy 13 megapixeles főkamera, és egy 2 megapixeles mélységkamera figyel, a szelfikamerája pedig 5 megapixeles. A legalapabb, 32 GB tárhellyel ellátott verziója csupáncsak 500 jüanba, azaz durván 25 000 forintba kerül, ez pedig brutál jó árnak számít.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?