Tablet és notebook egyben, kegyetlenül jó áron!

2K-s kijelzőt, fúrt kamerát, 12 GB RAM-ot kapott a Chuwi MiniBook X, ami laptopból tabletté is átalakítható. 

A Chuwi továbbra is folyamatosan ontja magából az ártakarékos gépeket. A FreeBook forgalmazása nemrég indult meg, most pedig debütált a MiniBook X is. Ez szintén egy átalakítható laptop. Nevéből sejthetően ez kisebb, mindössze 10,8 hüvelykes kijelzője van, amibe fúrt kamerát szereltek.


A 2K-s panel 16:10 képaránnyal bír, támogatja a digitális tollakat, a káva viszonylag vékony lett. A kialakítás miatt ideális az eszköz a táblagépes módhoz. A motorháztető alá Intel Celeron N5100 CPU került, 12 GB RAM-mal és 512 GB-os SSD-vel. Az USB-C port 45 wattos töltést is támogat, akad továbbá jackcsatlakozó.

Azt sajnos nem árulta el a Chuwi, hogy a táblagéppé áthajtogatható MiniBook X árusítását mikor kezdik, de azt igen, hogy 599 dollárba kerül majd az eszköz. Ennyiért persze digitális toll még nem jár hozzá, és a Chuwitól nem szabad Apple-minőséget elvárni sem, de ennyiért mégis érdekes alternatíva lehet a gép.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Chuwi

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?