Rejtélyes helyszínt találtak a Google Térképen az 51-es körzet közelében

Egy Reddit-felhasználó azt állítja, hogy egy katonai kiképzőtábort szúrt ki a Google Térképen mindössze néhány mérföldnyire a rejtélyes 51-es körzettől.

A Nevadában található 51-es körzetről (Area 51) szinte mindenki hallott, ha másért nem azért, mert számtalanszor felmerült, hogy a területen földönkívüli lényekkel és technológiákkal való kísérletezések folynak. Amit biztosan tudunk, hogy a terület a Groom Lake nevű kiszáradt tóban terül el, amerikai katonai bázisként működött, és mivel elég nagy a titkolózás körülötte rendszeresen válik az összeesküvés-elméletek és UFO-elméletek tárgyává.


Ezúttal egy redditező bukkant egy különös helyszínre, amely mindössze mérföldekre található a titokzatos 51-es körzettől – írja a brit Daily Star. A felvételt közzétevő fórumozó szerint egy katonai kiképzőtáborra sikerült rálelnie a virtuális térképen.

google térképen 51-es körzet
Katonai kiképzőtábort találhattak a Google Térképen az 51-es körzet közelében. (Fotó: Google Térkép)

A többiek is beszálltak a találgatásokba, az egyik felhasználó például arra jutott, hogy a közelben található Creech légierő bázisához tartozik a terület, míg egy másik megjegyezte, hogy itt dolgozik az egyik szomszédja.

A 51-es körzetként emlegetett hatalmas létesítmény még a második világháború alatt jött létre, ám csak 2013 augusztusában ismerték el a létezését, valamint azt, hogy a területen felderítő eszközöket és fegyvereket teszteltek. Hiedelmek szerint a Roswell határában 1947. július 2-án lezuhant, földönkívülinek tartott űreszköz, valamint a roncsokban talált idegenek holtestét a mai napig az 51-es körzetben tárolják.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?