2022 tavaszán nevet változat a Telenor Magyarország, és már azt is tudni, mi lesz az új márkaneve: Yettel. 

Decemberben írta meg először nem hivatalos forrásokra hivatkozva a HWSW informatikai szaklap, hogy Magyarország egyik legrégebbi mobilszolgáltatója, a cseh PPF befektetői csoport kezében lévő Telenor Magyarország Zrt. nevet vált. A váltásra azért van szükség, mert a tulajdonos PPF nem licenceli tovább a Telenor márkát a régiós érdekeltségeinél.

A vállalat most közleményben adta hírül az új márkanevet, amelyet egységesen vezetnek be Magyarországon, Szerbiában és Bulgáriában. „Üzleti stratégiánk három fő célkitűzésre összpontosít. Először is szeretnénk ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatási élményt nyújtani. Célunk továbbá a legkorszerűbb távközlési hálózatok üzemeltetése, valamint a legmagasabb szintű vállalati hatékonyság és eredményesség elérése. Az erős márka kulcsfontosságú az elképzeléseink megvalósításához” – mondta Marek Slacik, a TMT CEE, PPF Telecom Group ügyvezető igazgatója. A Telenor, azaz a Yettel saját bevallása szerint a jövőben még nagyobb hangsúlyt kíván fektetni az ügyfélközpontú szolgáltatásokra.

telenor yettel
Márciustól Yettel néven megy tovább a Telenor.

A Yettel márka bevezetése a mai nappal, 2022. január 27-én kezdődik. A Telenor Magyarország Zrt. neve hivatalosan március 1-gyel változik Yettel Magyarország Zrt.-re, így a Yettel márka hivatalos és teljes bemutatkozására is március 1-jén kerül sor.

A cég ügyfeleinek a márkaváltással kapcsolatban nincsen teendőjük, az ügyfélszerződéseket és a szolgáltatások elérhetőségét a névváltás semmilyen módon nem érinti, így a meglévő előfizetések is változatlan feltételekkel használhatók tovább.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!