Kiberbiztonsági és optikai vezetékesinternet-szolgálatatással állt elő a Telenor

A Telenor vállalatai ügyfelei számára mostantól az akár 1 Gbps sebességű optikai vezetékes internetkapcsolat, valamint a naprakész és magas IT biztonsági szintet nyújtó Menedzselt tűzfalszolgáltatás is elérhető a szolgáltató kínálatában. 

Kiberbiztonság 2021 – Menedzselt tűzfalszolgáltatás


Az informatikában a tűzfalmegoldások célja, hogy egy adott informatikai hálózaton ne történhessen illetéktelen behatolás, az adatok biztonságban közlekedhessenek a cég belső hálózatán vagy az internet felé. Ezt a nagyvállalatok jellemzően saját erőforrásokból építik fel, gondoskodva minden szükséges hardver beruházásról, szoftver licenszekről és – ha megtehetik – a szükséges informatikai szakember biztosításáról. Hiszen egy eszköz önmagában alig véd folyamatos üzemeltetés és monitoring nélkül.

A Telenor által kínált Menedzselt tűzfalszolgáltatás lényege, hogy a magas szintű informatikai védelmet biztosító tűzfalszolgáltatás minden eleme beruházás nélkül, havidíjas bérleti konstrukcióban vehető igénybe. Ezáltal biztosítható a behatolás-védelem, a gyors detektálás, riasztás és szükség esetén a védelmi beavatkozás is, akár 0-24 órás magyar nyelvű felügyelettel – olvasható a vállalat közleményében.  A Menedzselt tűzfal szolgáltatás műszaki hátterét a 4iG Nyrt. biztosítja és a Telenor értékesíti ügyfelei számára.

Optikai vezetékes internet kis- és középvállalkozásoknak

IrodaNet 300 és IrodaNet 1000 néven október elejétől optikai vezetékes internet kapcsolatot tesz elérhetővé a Telenor a kis- és középvállalatok számára. A kisebb csomag 300 Mbps letöltési és 75 Mbps feltöltési sebességet, míg a nagyobb csomag 1000 Mbps le- és feltöltési sebességet kínál. Az IrodaNet bevezetési akciójában 24 hónapos hűségvállalás esetén az első három hónapban 50% kedvezményt biztosít a havidíjból. Az IrodaNet szolgáltatást a Telenor meglévő és új ügyfelei is igénybe vehetik, illetve mobilszolgáltatásokkal együtt további kedvezményekre tehetnek szert.

Az IrodaNet szolgáltatásról bővebb információ október elejétől az alábbi címen érhető el: https://telenor.hu/uzleti/irodanet

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?