samsung bespoke jet álló porszívó
Fotó: Samsung

Ugyan nem ez a Samsung első vezeték nélküli, álló porszívója, a 2022-es CES-en bemutatott Bespoke Jet minden korábbinál könnyebb és továbbfejlesztett Digitális Inverter Motorral érkezik az erőteljes tisztítás érdekében. 

A 2021-ben piacra dobott Bespoke-termékcsalád tagjaként a Samsung új porszívója személyre szabott megoldásokkal, elegáns, letisztult formában érkezik, és szinte bármilyen otthonba tökéletesen illeszkedik. A Bespoke Jet 99,999 százalékos többrétegű szűrőrendszernek köszönhetően tiszta levegőt bocsát ki használat közben: ahogy a levegő bekerül a készülékbe, míg a fő ciklon kiemeli, a fémrácsos rácsszűrő pedig felfogja a nagy porszemcséket, addig a mikroszűrő megfogja a finom port, a finom porszűrőn keresztül pedig a mikropor-részecskék is kikerülnek a légáramból. Fontos, hogy mindegyik alkatrész és szűrő mosható, így a higiénikus tisztaság még tovább biztosítható.

A Bespoke Jet a keménypadlón és  szőnyegen egyaránt használható, tömege mindössze 1,44 kg, így könnyen használható akár az egész ház kitakarításához. Továbbfejlesztett Spray Spinning Sweeper™, vízadagolós forgó felmosófejjel rendelkezik, amely akár 100 percig is használható, kettős forgó nedves párnájával hatékonyan tisztítható a padló. A beépített Samsung Digitális Inverter Motor 47 százalékkal könnyebb, mint a Jet90 porszívó motorja és akár 210 W szívóerőt is képes kifejteni.

samsung bespoke jet
Fotó: Samsung

A Bespoke Jet porszívót LCD digitális kijelzővel szerelték fel, amely 28 nyelvet támogat. A kijelző mutatja a készülék állapotát, a teljesítményszintek beállításait és az akkumulátor
töltöttségét, továbbá az olyan esetleges problémákra is figyelmeztet, mint az eltömődés, a kefébe akadt tárgyak vagy egy hiányzó szűrő, és útmutatást is ad ezek megoldásához.

A Bespoke Jet várhatóan 2022 második negyedévében érkezik Magyarországra. További információ a www.samsung.com weboldalon érhető el.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!