Bréking: Lekapcsolhatják a Facebookot és az Instagramot Európában – Zuckerberg zsarolja az EU-t!

Most az a baja, hogy nem adnak lehetőséget neki arra, hogy az európai felhasználók adatait amerikai szervereken tárolja. Jöhet a Facebook leállítás!

Az EU létrehozott egy adatbiztonságra vonatkozó keretrendszert, aminek egyik eleme, hogy az itteni felhasználók adatait regionális szervereken kell tárolni. Ez a szabályozás annyira zavarja valamiért Mark Zuckerberget, hogy már azzal fenyegetőzik, hogy lekapcsoltatja a kontinensen a Facebookot és az Instagramot.


facebook leállítás

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletének szóló éves jelentésében a Meta, a Facebook anyacége arra figyelmeztet, hogy nem fogadják el az új keretrendszert, és ha nem használhatják a jelenlegi modellt, vagy nem kapnak más alternatívát, akkor a vállalat jelentős termékeket és szolgáltatásokat, így a két közösségi platformot letiltja Európában.

facebook leállítás

Az országok és régiók közötti adatmegosztás kulcsfontosságú a szolgáltatások és a célzott reklámozások jó működése szempontjából, hangsúlyozza a Meta, amikor a hisztéria okait magyarázza. Magyarán azért kell átküldeni az adatainkat a tengeren túlra, hogy ott a Facebook központjaiban olyan királyul kielemezzék, hogy MÉG többet megtudjanak a felhasználókról, és MÉG pontosabb adataik legyenek róluk. Okké….. Reméljük az Unió nem enged a zsarolásnak, legfeljebb megkérjük a Virgo Systemst, hogy menjenek le a pincébe, és rúgják be újra a WiW-et!

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?