Kiszivároghatott, mennyibe fog kerülni a Disney+ Magyarországon

Nincs egy hete, hogy a Disney+ magyarországi érkezése hivatalos megerősítést kapott, most pedig az is kiszivároghatott, mennyibe fog kerülni a The Walt Disney Company streaming szolgáltatása itthon. 

A Disney+ közleményben adta hírül, hogy szolgáltatását idén nyáron 42 országban, köztük Magyarországon is elérhetővé teszi. Pontos dátumot ugyan nem közölt a cég, ám az árazása nemrég kiszivároghatott, a Mentrum birtokába jutott ugyanis egy fotó, amelyen a Disney+ magyarországi ára látható.


disney+ mennyibe fog kerülni
3090 forintba fog kerülni a Disney+ Magyarországon. (Fotó: Mentrum)

A fotó tanúsága szerint a havidíj 3090 forint lesz, az éves előfizetés pedig 30 990 forintba kerül majd, vagyis durván tíz havi díjba, így ezzel lényegében két hónapot is spórolhatunk. Ugyan ez elsőre nem tűnik kevésnek, a Disney+ számtalan exkluzív tartalomnak, köztük Marvel és Star Wars témájú filmeknek és sorozatoknak ad otthon, olyan címekkel, mint a The Mandalorian, a Loki vagy a The Falcon and The Winter Soldier. A Marvel és Star Wars tartalomkínálata mellett Disney, Pixar és National Geographic alkotások is megtalálhatóak a kínálatban, úgy mint a Mulan, a Luca vagy a Growing Up Animal.

Nem lesz hiány az új streamingszolgáltatókból, hiszen a Disney+ mellett érkezik a WarnerMedia népszerű streamingszolgáltatója, az HBO Max is Magyarországra, amelyről épp a minap derült ki hivatalosan, hogy március 8-án, azaz a nemzetközi nőnapon váltja le itthon a HBO Go nevű internetes streamingszolgáltatót.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?