A szolgáltató extra kedvezményt biztosít az NMHH mobilkészülékcsere-programja mellé.

Április 15-ig minden új egyéni előfizető számára fél éven keresztül bruttó 2000 forintos havidíj-kedvezményt biztosít a Vodafone a RED és a jogosult Go tarifacsomagok árából. A Vodafone február 14-től június 30-ig további, akár bruttó 20 000 forintos extra kedvezményt biztosít azon egyéni ügyfelek számára, akik az NMHH mobilkészülékcsere-támogatási programja keretében 3G-képes készüléküket 4G- vagy 5G-képes mobiltelefonra cserélik.

A piaci változásokra és a megnövekedett adatigényre reagálva a Vodafone extra kedvezményekkel segíti, hogy minden egyéni ügyfélhez eljusson a szélessávú, korlátlan mobilinternet nyújtotta élmény és az ehhez kapcsolódó lehetőségek. Ehhez mind a 3G-képesről 4G- vagy 5G-képes készülékekre való váltást, mind a korlátlan belföldi internetelérést biztosító díjcsomagok igénybevételét ösztönzik.

Most megéri váltani? 

Február 15-től április 15-ig a Vodafone extra havidíj-kedvezménnyel ösztönzi a korlátlan mobilnetre váltást és az új szerződéskötést. A két hónapon keresztül tartó kampány során minden új Vodafone egyéni előfizető számára határozott idejű szerződés esetén fél éven keresztül bruttó 2000 forintos havidíj-kedvezményt biztosítanak minden, korlátlan belföldi internetet biztosító RED és érintett Go tarifacsomagok árából.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság mobilkészülékcsere-támogatási programjában bruttó 20 000 forint készüléktámogatást is kaphatnak azok, akik korábbi, 3G-képes készüléküket 4G- vagy 5G-képes, legfeljebb bruttó 120 000 forint listaárú mobiltelefonra cserélik. A Vodafone pedig ezen felül akár további akár bruttó 20 000 forint extra kedvezményt biztosít az új 4G- vagy 5G-képes készülékek árából.

A 2022. február 14-től 2022. június 30-ig érvényes akció keretében azon új vagy meglévő egyéni előfizetők, akik Go Light, Go Easy 15 vagy a bruttó 4 490 forint alatti havidíjú, egyedi lakossági flotta tarifacsomagokra előfizetést kötnek, vagy 2 éves határozott idejű előfizetői szerződéssel hosszabbítanak 4G- vagy 5G-képes mobil készülékkel, bruttó 10 000 forint extra készülékkedvezményben részesülnek a mindenkori alap készülékárból, legfeljebb a vételár erejéig.

A Go Midi, Go Super vagy a minimum bruttó 4490 Ft havidíjú, egyedi lakossági flotta tarifacsomagokra azonos feltételekkel szerződők bruttó 15 000 forint, a RED Free+ tarifacsomagra szerződők pedig bruttó 20 000 forint extra készülékkedvezményben részesülnek a mindenkori alap készülékárból, legfeljebb a vételár erejéig.

Az extra készülékkedvezményből természetesen a feltöltőkártyás ügyfelek sem maradnak ki. Azon feltöltőkártyás egyéni ügyfelek, akik feltöltési összege eléri a minimum bruttó 3000 forintos értéket, bruttó 5000 forint extra készülékkedvezményben részesülnek a mindenkori feltöltőkártyás alap készülékárból, legfeljebb a vételár erejéig. Előbbiek mellett minden, a Vodafone Magyarországnál leadott 3G-képes készüléket környezetbarát módon semmisít meg a vállalat.

A Vodafone akciójával kapcsolatos további részletek a vodafone.hu/mobilcsere oldalon érhetőek el.

A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) és a Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt. (NFFKÜ) támogatásával útjára indított, a lakosság részére, szélessávú mobilinternet szolgáltatás igénybevételére nem alkalmas mobilkészülékeik lecserélésére kiírt támogatás részletes feltételei a https://nffku.hu/mobilcsere valamint a https://netrefel.hu/keszulekcsere-tamogatas weboldalon érhetőek el.