boba fett
Kép: CBR

Durva szintis zene, klasszikus betűtípusok, és a nyolcvanas évekre jellemző vágások varázsolják 37 évessé a Boba Fett könyvét.

Bárki, aki az 1980-as évek tévésorozatain nőtt fel, vagy azok rajongója, értékelni fogja az Auralnauts által ugyanebben a stílusban újragondolt „The Book of Boba Fett”-et. Temuera Morrisont láthatjuk a címszereplő Boba Fett szerepében, és feltűnik még Ming-Na Wen (Fennec Shand) és Pedro Pascal (The Mandalorian) is. Ha még nem láttad a sorozatot a Disney+-on, akkor alapvetően elég annyit tudni, hogy A Jedi visszatér (1983) eseményei után játszódik.

Ez a „megöregített videó minden olyan elemet tartalmaz, amit a nyolcvanas évek olyan ikonikus sorozataiban láthattunk, mint például a Mission: Impossible, a MacGyver, vagy éppen a Szupercsapat. Ami pedig magát az A Mandalori spinoffjaként értelmezhető Boba Fett könyvét illeti, nem feltétlen elégedett vele a közönség. Többen kifogásolják például azt, ahogy az A Jedi visszatérben elvileg elhalálozott karakter mégis életben marad. Mondván, miért nem lehet valami újat, valami mást kitalálni, de valahol ennek talán Pszichés oka is lehet. Leginkább azért, mert valami olyasmit változtat meg a rajongók fejében, ami 39 évig élt bennük. Boba Fett beesett a sarlakk szájába, és nyekk. Tekintve, hogy a karakter nagyjából epizódszereplő szintjén volt, így ez egy teljesen elfogadható vég volt, erre közel négy évtized után kiderül, hogy mégsem.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

 

 

ForrásTecheblog