Egy laptopot is feltölt ez az apró powerbank

Vezeték nélküli fülhallgató, okostelefon, de akár laptop feltöltésére is képes a Baseus Blade 100W Power Bank. 

Manapság már mindenféle powerbank kapható, nagyon sok olyan erős modell van, ami laptopok töltésére is alkalmas. Ilyen a Baseus új Blade 100W Power Bank névre keresztelt modellje is, ez viszont nem áldozza fel a hordozhatóságot, könnyű és lapos maradt.


Az új energiabank akár Apple MacBook Pro vagy Dell XPS 13, esetleg Razer laptopok feltöltésére is alkalmas, pedig olyan lapos, mint a szóban forgó prémium notebookok. Ennek ellenére elfért benne egy 20 000 mAh-s energiaforrás, ráadásul digitális kijelző is van a töltöttségi szint és állapot visszajelzésére a négy port mellett.

Ebből kettő USB-C, amelyek a PD 3.0, PPS, QC 4.0, FCP és SCP szabványokat is támogatják. A powerbank feltöltése 65 watton történik, 1,5 órát vesz igénybe. Az USB-A portok pedig maximum 30 wattos teljesítményre képesek. A Baseus az újdonságát 100 dolláros áron kínálja.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Baseus

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?