Már rendelhető a Xiaomi 4K-s lézerprojektora

Globálisan is rendelhetővé vált a Dolby Vision-képes, 4K-s Xiaomi Laser Cinema 2 lézerprojektor. 

A Xiaomi szokása szerint a Laser Cinema 2 projektorát is először csak Kínában dobta piacra. Bár a nemzetközi, gyártói megjelenés még mindig várat magára, 4 hónappal az eredeti megjelenés után eljutottunk oda, hogy legalább nemzetközileg is rendelhetővé tették a 4K-s lézerprojektort.


A termék MediaTek MT9669 chipre, 32 GB tárhelyre, 3 GB RAM-ra épít, DLP-s, 80-150 hüvelykes képet tud vetíteni. 2400 ANSI lumen jellemzi, 3000:1 kontrasztarány mellett. Támogatott a Dolby Atmos és a Dolby Vision, a MEMC. Egy 100 hüvelykes képet már a faltól 20 centire is tud vetíteni.

Mint említettük, hogy a Laser Cinema 2 közvetlen forgalmazására még tovább kell várni, de külsős kereskedők már szállítják bárhová a projektort. Így például az AliExpress vagy a Banggood is. De nem árt felkészülni: több mint 3000 dollárba kerül a termék, és az importnak is vannak költségei.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Xiaomi

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?