Végre van iPhone Napóleon autogramjával

De ha nem Napóleon a kedvencünk, hanem mondjuk Michael Jackson, akkor is vehetünk olyan iPhone-t, aminek az ő autogramja van a hátlapján. 

Amikor arról hallunk, hogy valami extravagáns iPhone érkezik, milliós áron, már tudjuk, ismét az orosz Caviar alkotott valamit. Most tekintsünk el attól, hogy jelenleg az ország egyértelműen feketelistás, hiszen nem lehet egy konkrét népet elítélni a vezetője elmebaja miatt, de ebbe ne is menjünk bele. Inkább nézzük, mi az, aminek a Caviar az Autograph Collection nevet adta. Ezúttal az a koncepció lényege, hogy a hátlapra különféle elhunyt, vagy még élő hírességek aláírása kerül, mindenféle „luxuskörülmények” között. Így rajta lehet Napóleon, Steve Jobs, Elon Musk, Raszputyin, vagy akár Michael Jackson kézjegye is.


Az alapként szolgáló iPhone 13 Pro vagy iPhone 13 Pro Max modellek nem csupán a hírességek autogramjait tartalmazzák, hanem magát a burkolatot is megerősítették ütésálló, fekete PVD bevonatú titániummal. Az autogramok mindegyike valamilyen fotóról, vagy dokumentumról származik. Így Napóleon kézjegyét egy levélről, Michael Jacksonét egy dedikált névjegykártyáról, Steve Jobs-é a The Times Magazinból származik. A Caviar szerint arra is van lehetőség, hogy másvalaki aláírása díszítse a készülék hátlapját, tehát egyedi igényeket is kiszolgálnak. Akkor legalábbis biztosan, ha a vevő kicsengeti a minimum 26 790 dolláros árat, ami jelenleg nagyjából 9 millió forintnak felel meg.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?

google pixel

Megjött a Google esze

Döbbenetes, de évek után rájöttek arra, hogy amit eddig csináltak, az hülyeség volt.